Datëlindja: 1923. Vendbanimi: Shkodër, Shkodër. Shtresa: qytetare e varfër. Data e arrestimit: 13 mars 1949. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka marrë pjesë në një grup antipushtet dhe për arratisje në Jugosllavi

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.