Lindi më 1937, në Arras të Dibrës. U internua për motive politike. Më 18 janar 1994, me vendim nr. 27, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internim-dëbimit nga Dibra në Tepelenë, prej janarit të vitit 1951 deri në janar 1954. Më 1987 u deklarua fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe u dënua me 8 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 121
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.