Lindi më 1 janar të vitit 1949, në fshatin Kuç të Vlorës. U arrestua më 3 nëntor 1976. Më 7 prill 1976, Gjykata e Rrethit të Fierit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me tetë vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për pesë vjet kohë. Ky vendim i Gjykatës së Fierit u la në fuqi edhe nga Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë më 10 maj 1976. Republika e Shqipërisë, Ministria e Drejtësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Vërtetim i gjendjes gjyqësore, nr. prot. 1.3

Source: Republika e Shqipërisë, Ministria e Drejtësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Vërtetim i gjendjes gjyqësore, nr. prot. 1
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.