Lindi më 1945, në Gurëz, Krujë. Më 30 korrik 1971, me vendim nr. 54, Gjykata e Krujës e deklaroi fajtor për "sabotim dhe agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 14 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 20
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.