Lindi më 1935, në Patos. U dënua "për motive politike", dhe më 13 prill 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e internimit nga rrethi i Himarës në Kamëz, nga 25 mars 1949 deri më 28 nëntor 1952.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 310
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.