Lindi më 1905, në Troshan, Lezhë. Më 26 nëntor 1949, me vendim nr. 277, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi për “faje penale kundër popullit, se ka strehuar dhe furnizuar të arratisur“ , me 6 vjet burg me punë të detyruar dhe heqjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

 

 

Source: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1178
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.