Lindi në Mnelë, në vitin 1913. Me vendimin nr. 21, datë 26 janar 1945, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për “krime kundër shtetit” dhe e dënoi me vdekje (pushkatim), si dhe heqjen e të drejtës elektorale përgjithmonë. U arrestua më 9 dhjetor 1951. Vdiq në burg.

Fondi 1, viti 2017, dosja 107, fl. 191.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 107, fl. 191
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.