Lindi më 1916, në Përmet. U arrestua më 29 nëntor 1950. Më 9 shkurt 1951, Gjykata Ushtarake e Tiranës, e dënoi për “pjesëmarrje në një grup kundërrevolucionar”, me 13 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 7-8.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.