Lindi më 1880. Më 4 prill 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq për motive politike, vendosi njohjen e faktit të vdekjes në hetuesi, në korrik 1947.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 676-677.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 676-677
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.