Lindi më 1930, në Librazhd. U internua dhe u dëbua për motive politike. Me vendim nr. 11, 15 maj 1992, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit dhe dëbimit nga rrethi i Elbasanit në rrethin e Tepelenës, prej 30 majit të vitit 1949 deri më 30 maj 1954.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 440
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.