Lindi më 1885, me vendbanim në Popçisht, Peshkopi. Shtresa e mesme. Arrestohet më 19 qershor 1947 duke u dënuar me 10 vite. Akuzohet se ka strehuar dhe furnizuar kriminelë të arratisur.

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.