Lindi më 1900, në Shkodër. Më 22 gusht 1969, me vendim nr. 6, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 51, FL. 99-151
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Komunistët shkurt 1945: Burgjet janë plot, këta 50 armiq çojini në internim!

Lista me 50 të burgosur që regjimi vendosi ti cojë në internim në shkurt 1945. Lexo më shumë