Lindi më 1902, në Ndërfullaz, Rrëshen. Më 27 dhjetor 1951, me vendim nr. 253, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për "krimin e strehim dhe furnizim" dhe "agjitacion e propagandë", me 15 vjet burg. Më 1954, dënimi iu zbrit në 7 vjet burg.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 461-462
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.