Lindi më 1933, në Tiranë. U internua "për motive politike". Më 24 qershor 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi i Tiranës në rrethin e Tepelenës, prej datës 15 shkurt 1949 deri më 25 mars 1952.

Ishte një balerin dhe koreograf i talentuar. Themelues i Ansamblit të Valleve dhe Këngëve Popullore. Për shkak të biografisë së keqe familjare, shpesh u ndalua në punën e tij, por ai nuk hoqi dorë nga krijimtaria artistike.

Source: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 115-116
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.