Lindi në vitin 1936, në Tiranë. U arrestua më 6 nëntor 1981, dhe më 18 shkurt 1982, me vendim nr. 63, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie dhe humbje e të drejtës së zgjedhjeve për 3 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 100
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.