Lindi në Korçë, në vitin 1949. Me vendim nr. 79, datë 25 shtator 1970, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut të mbetur në tentative" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë. Me vendim nr. 38, datë 21 korrik 1973, Gjykata e Rrethit të Mirditëse e deklaroi fajtor për "sabotim, duke qenë pjesëmarrës në një organizatë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 261
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.