Lindi më 1906, në Mirditë. U internua për motive politike nga Kruja në Vlorë dhe Tepelenë, prej 15 gushtit të vitit 1949 deri më 20 maj 1953. Më 10 nëntor 1949 vdes nga dizanteria në kampin e Tepelenës.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 364.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.