Lindi në vitin 1949, në Fierzë të Pukës.Më 9 korrik 1975, me vendim nr. 32, Gjykata e Pukës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 18 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 392
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.