U arrestua më 10 shtator 1946, dhe me vendim nr. 457, datë 2 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor se "ka ndihmuar organizatën e Ballit Kombëtar dhe Legalitetin" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie me punë të detyruar, humbjen e të drejtave politike dhe civilepër 5 vjet kohë, si dhe konfiskimin epasurisë së tundshme e të patundshme.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 156
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.