Lindi më 1928, në Vermosh, Shkodër. Më 10 prill 1952, me vendim nr. 105, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë, e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit», dhe e dënoi me 15 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 349
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.