Lindi më 2 prill të vitit 1908, në Shkodër. Më 30 mars 1948, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë. Më 13 gusht 1948, Komiteti Ekzekutiv i K.P. të rrethit të Tiranës vendosi sekuestrimin e të gjithë pasurisë së tij.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 743; Gazeta Zyrtare, nr. 89, 15 shtator 1948, fq. 3.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.