I dënuar në moshën 16-vjeçare për tentativë arratisjeje me akuzën "Tradhti ndaj atdheut". Më pas dënohet për "Tradhti ndaj atdheut dhe agjitacion dhe propagandë". Ka kryer dënimin në burgun e Qafë-Barit.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.