Lindi në Korçë më 26 janar 1913.  Studioi për mjek kirurg në SHBA. Djali i vogël Kristo Dakos dhe Sevasti Qiriazit u arrestua më 15 mars 1947. Pas dy vitesh turturash më 18 shkurt 1949 vdiq në hetuesinë e Tiranës. Trupi i tij nuk iu kthye kurrë nënës dhe ende rezulton në listën e personave të zhdukur gjatë periudhës së komunizmit.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.