Lindi më 1952, në Shkodër. Më 30 prill 1990, me vendim nr. 2, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "diversion të mbetur në tentativë dhe agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 8 vjet burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 77-78
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.