Major. Nënkryetar i Komitetit të Maleve që u ngrit për t’u bërë rezistencë komunistëve. Zhvilloi luftime të ashpra me ta në zonat e malësive të Veriut pasi doli në arrati. U kap në vitin 1946 dhe u ekzekutua në mënyrë makabre.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Spiunët komunistë në Dukagjin: Po hetojmë ja ku fshihen kundërshtarët

Raporti informtav i 7 shkurtit 1945, që zbulon hetimet e bëra në fshatrat e Dukagjinit Lexo më shumë