Lindi më 1900, në Shkodër. Më 2 gusht 1950, me vendim nr. 437, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e sabotimit ekonomik" dhe e dënoi me 10 muaj burg.

Source: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 336
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.