I vëllai i tij, Gjon Kadeli, u arratis nga burgu, ku e kishin futur pas vrasjes së Bardhok Bibës. Në këtë kohë, si pasojë, dy vëllezërit e tij, Zefin dhe Gjokën i arrestojnë. Ishte viti 1950. Gjokën e dërgojnë në Porto Palermo.

Ndërron jetë në kampin e Tepelenës, ku iu kishin internuar familjet.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.