Lindi më 14 gusht 1870, në Rrëshen. U internua për motive politike. Me vendim nr. 27, datë 18 janar 1994, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi i Mirditës në rrethet e Lezhës, Kuçovës dhe të Beratit, prej shkurtit të vitit 1946 deri në korrik 1948.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 335
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.