Lindi në vitin 1932, në Shkodër. Me vendimin nr. 197, datë 31 korrik 1961, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut” dhe për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 93-94.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 93-94
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.