Lindi më 1910, në Lezhë. U internua për motive politike nga Lezha në Tepelenë, Valias dhe Lushnjë, prej 4 janarit të vitit 1954 deri më 25 tetor 1958.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 357
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.