Lindi në Pjetroshan të Shkodrës, në vitin 1922. Me vendim nr. 11, datë 30 maj 1953, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për «aktivitet armiqësor kundër pushtetit» dhe e dënoi me 15 vjet privim lirie. U arrestua më 29 tetor 1952.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 349
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.