Lindi në Shkodër, më 10 tetor të vitit 1887. U arrestua më 23 nëntor të vitit 1946 dhe më 6 shtator 1947, Gjykata e Lartë Ushtarake e shpalli “armik të popullit dhe bashkëpunëtor me okupatorin“, sepse “ka luftuar kundër çetave të Lëvizjes çlirimtare“, dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, si dhe humbjen e përhershme të të drejtave qytetare e politike. Data e ekzekutimit nuk dihet.

 

Source: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 736.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.