Lindi në Shkodër më 1 qershor 1945. Më 3 prill 1967, Gjykata e Shkodrës e dënoi me 10 vjet burg dhe humbje të së drejtës elektorale për tre vjet, me akuzën “tradhëti ndaj atdheut, mbetur në fazën e parapërgatitjes”.

Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5, Faqe 810.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.