Lindi më 1891 me vendbanim në Selbë, Tiranë. Shtresa e pasur. Arrestohet më 11 prill 1950 duke u dënuar me 5 vite burg. Akuzohet se ka strehuar dhe furnizuar të arratisurit.

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.