Në burgun e Spaçit, ku po vuante dënimin, u përfshi në revoltën e të burgosurve.

Source: https://en.kujto.al/revolta-ne-burgun-e-spacit-dy-dite-lirie-me-kater-te-vrare-dhe-66-te-ridenuar/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.