Lindi më 1941, në Peshkopi. Më 19 gusht 1958, me vendim nr. 76, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 25 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 121
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.