Lindi më 1900, në Kosovë. Më 29 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Fierit e dënoi si "armik i popullit dhe kriminel lufte, ka kryer këto faje: ka qenë pjesëtar i organizatës tradhtare të Ballit Kombëtar", dhe e dënoi me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike. Më 8 dhjetor 1951, Gjykata Ushtarake e Durrësit e dënoi për "pjesëmarje në një grup antipushtet", "arratisje jashtë shtetit", dhe "agjitacion e propagandë", me 13 vjet burg, punë të detyruar, dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 22, FL. 470
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.