Lindi më 1904, në fshatin Shkozë të Tiranës. Më 17 tetor 1945, me vendimin nr. 78, Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi “armik të popullit dhe kriminel lufte”, dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, dhe me konfiskim të pasurisë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81/1, fl. 119-120.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81/1, fl. 119-120
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.