Datëlindja: 1919. Vendbanimi: Shtiqën, Kukës. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 4 gusht 1949. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe furnizuar kriminelët e arratisur

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.