Lindi në fshatin Matogjin të Vlorës. Më 30 shtator 1991, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi se është vrarë pa gjyq në prill të vitit 1944 për motive politike.

 

Source: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 141
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.