Lindi më 5 maj të vitit 1926, në fshatin Dragoç të Shkodrës. Më 19 prill 1950, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor "për pjesëmarrje në grup të organizuar kundër pushtetit dhe Ushtrisë Popullore" dhe e dënoi me 3 vjet privim lirie, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për një vit kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 609-610
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.