Lindi më 1911, në Shkodër. Më 9 mars 1951, Gjykata Territoriale e Tiranës e dënoi për krimin e "arratisjes në një shtet të huaj", me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 537-538
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.