Lindi në vitin 1917, në Shkodër. Më 28 shkurt 1957, me vendim nr. 31, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut mbetur në fazën e përgatitjes për t’u arratisur jashtë shtetit" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Source: F. 1, V. 2014, D. 19, f. 172-173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.