Lindi në vitin 1907, në Krujë. U arrestua më 17 janar 1946, dhe më 2 korrik të po këtij viti, me vendimin nr. 5, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor si “sabotator të pushtetit popullor dhe armik të popullit” dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtave civile-politike baras me kohën e ndëshkimit.

 

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 19, fl. 184-185.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Beqir Ajazi: Në kampin e Jubës, ku hapnin kanale politikanët e burgosur nga regjimi

Ish-i dënuari politik Beqir Ajazi, në dëshmitë e tij për kohën kur ishte i  burgosur Lexo më shumë