Lindi në Bicaj, më 15 korrik 1913. Me vendim nr. 106, datë 21 prill 1945, Gjykata Ushtarake e Korpusit të Tiranës e deklaroi fajtor si «bashkëpunëtor i aparatit terrorist» të okupatorit dhe e dënoi me 2 vjet burgim. U arrestua më 1 tetor 1944.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 186.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.