Lindi më 1923, në Pogradec. Më 25 tetor 1946, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për «përhapje parullash disfatiste në ushtri dhe propagandë për dezertim», dhe e dënoi me 2 vjet burg dhe heqjen e gradës n/toger.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 306
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.