Lindi më 1921, në Konispol të Sarandës. U internua për motive politike. Me vendim nr. 28, datë 18 prill 1994, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga Konispoli në Kamëz, prej vitit 1949 deri më 1954. Me vendim nr. 3, datë 30 janar 1967, Gjykata e Qarkut të Durrësit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 12 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 327
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.