Datëlindja: 1927. Vendbanimi: Berat, Berat. Shtresa: qytetare e varfër. Data e arrestimit: 18 gusht 1949. Dënuar: 3 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: për hedhje parullash dhe dezertim nga ushtria.

 

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.