Lindi më 1912, në Dukat, Vlorë. Më 23 dhjetor 1945, me vendim nr. 116, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për «pjesmarrje në grup të organizuar dhe tentativë arratisje» me vdekje, pushkatim, dhe konfiskim pasurie. Më 18 shkurt 1950, me vendim nr. 58, Gjykata e Lartë Kolegji Ushtarak i zbret dënimin në 20 vjet burg dhe punë të detyruar; më 1956, i zbritet në 10 vjet.

 

 

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 190.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.