Datëlindja: 1918. Vendbanimi: Velçë, Vlorë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 9 korrik 1946. Dënuar: 30 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar kundër lëvizjes NÇL

 

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.